Met een blokhut in de tuin ben je voorzien van extra opbergruimte. Zo kun je fietsen, scooters, grasmaaiers of andere spullen droog opbergen zodat ze uit het zicht staan. Een blokhut zorgt ervoor dat regenwater niet naar binnen kan waardoor je met een gerust hart je inboedel in de tuin kunt opslaan. Daarnaast voegt een blokhut gezelligheid toe aan de tuin. Door het brede aanbod aan diverse ontwerpen vind je altijd wel een blokhut die aansluit bij jouw wensen. Doordat er blokhutten in diverse formaten komen kun je zelf in de kleinste tuin een blokhut plaatsen.

Gezellig onder de veranda zitten

Naast dat een blokhut zorgt voor extra opbergruimte kun je door middel van een blokhut ook een gezellige zithoek creëren. Wanneer je kiest voor een blokhut met een overkapping of een veranda heb je altijd een droge en fijne zitplek in de tuin. Zo kun je op warme zomeravonden lekker lang buiten genieten op je loungebank met een dak boven je hoofd. Een hapje en een drankje bij en je bent helemaal klaar. Tuinmeubelen met kussens kun je het hele jaar buiten laten staan doordat ze bedekt staan onder de overkapping. Gebruik je de tuinmeubelen niet in de koudere wintermaanden? Dan kun je deze veilig opbergen in de blokhut.

Kies voor een blokhut met geïmpregneerd hout

Een kwalitatieve blokhut gemaakt van geïmpregneerd hout zorgt ervoor dat je de komende 10 jaar geen omkijken hebt naar het onderhoud van de blokhut. Schimmels en houtrot kunnen onmogelijk optreden bij geïmpregneerd hout. Zo weet je zeker dat je extra lang van je blokhut kunt genieten. Je kunt een blokhut uitbreiden door er een dakgoot of dakbekleding aan toe te voegen. Zo stel je een blokhut samen die volledig naar wens is. Door de diverse modellen van de blokhutten kun je een model uitzoeken die past bij de tuin en bij jouw smaak. Na aanschaf van een blokhut kun je profiteren van extra opbergruimte of een extra fijne zitplek in de tuin.

Je kan misschien ook genieten van: