Wil je meer privacy in huis? Dan is raamfolie hier de ideale oplossing voor. Er zijn veel designs waar je uit kunt kiezen. Zo kan raamfolie professioneel gebruikt worden voor het bedrijf of je kunt het thuis gebruiken zodat er niemand meer naar binnen kan kijken. Doordat iedere raam een ander formaat heeft kun je raamfolie op maat bestellen. Zo past de folie met het ontwerp perfect binnen de kozijnen. Dit geeft een strakke uitstraling. Met raamfolie heb je de keuze om dit aan de buitenkant of aan de binnenkant van het raam te plakken.

Geef karakter aan je muren met muurstickers

Door muurstickers te plakken op muren of deuren geef je direct een persoonlijk tintje aan de kamer. Muurstickers brengen sfeer en gezelligheid en het is een eenvoudige manier van decoreren. De stickers zijn speciaal ontworpen om op muren te plakken en zijn te leveren in diverse kleuren en ontwerpen. Zo kun je zelf spelen met het ontwerp dat jij graag terugziet in jouw woonkamer of keuken. Muurstickers zijn daarnaast een leuke toevoeging aan kinderkamers. Door het brede aanbod kun je blijven wisselen van muursticker. Geef je kamer een make-over met de toevoeging van muurstickers.

Zonwerende raamfolie ter bescherming van meubels

Er zijn diverse soorten raamfolie op de markt waaronder zonwerende raamfolie. Hiermee houd je de warmte en het felle zonlicht buiten de deur. Meubelstukken en schilderijen kunnen verkleuren door de zon. Door zonwerende raamfolie op de ramen te bevestigen blokkeer je het felle licht en de warmte. Hiervoor hoef je geen extra zonwering aan de schaffen. De zonwerende folie heeft in de winter het voordeel dat het juiste de warmte binnenhoud. Zo bespaar je uiteindelijk ook nog op je energierekening.

Verduisterende raamfolie voor een goede nachtrust

Wanneer je een ruime volledig wilt verduisteren zonder gordijnen of andere raambekleding, kun je kiezen voor verduisterende raamfolie. Door deze op de ramen te bevestigen komt er geen zonlicht meer naar binnen en is de ruimte volledig donker. Het zicht wordt met dit type raamfolie volledig geblokkeerd van beide kanten. Ideaal voor kleinere raampjes of wanneer je een ruimte volledig wilt verduisteren.

Je eigen ontwerp op de muren en ramen

Voor raamfolie en muurstickers kun je een eigen ontwerp aanleveren. Zo kun je een persoonlijk tintje geven aan het ontwerp. Je kunt volledig zelf bepalen hoe de stickers of folie eruit komt te zien doordat je kunt spelen met kleur, formaat, tekst en afbeeldingen. Nadat je het ontwerp hebt gemaakt kan deze snel worden gemaakt van kwalitatieve materialen. Zo kun je binnen de kortste keren de raamfolie of de muursticker thuis bevestigen. Een eigen ontwerp is ook aantrekkelijk voor bedrijven. Zo kun je een logo of een mooie quote laten drukken.

Het aanbrengen en verwijderen van raamfolie en muurstickers

Het aanbrengen van raamfolie is eenvoudig en kun je zelf doen, zolang je hier maar goed de tijd voor neemt en de instructies goed opvolgt. Zo voorkom je luchtbelletjes onder de sticker. Door de raamfolie of de sticker goed aan te brengen krijg je een strak resultaat waar je jarenlang van kunt genieten. Het verwijderen van de folie of de sticker is ook eenvoudig. Zo zit je nergens aan vast en kun je, wanneer je dat wilt, wisselen van ontwerp.

Je kan misschien ook genieten van: