Toiletten en badkamers zijn noodzakelijk in elk huis. Je gebruikt deze kamer waarschijnlijk elke dag. Daarom moet je het op een luxe manier ontwerpen. In dit geval is het altijd beter om een professional in te huren om een design toilet te creëren. Maar ook op internet kun je inspiratie opdoen, zodat je al wat ideeën krijgt over wat jij graag wilt voordat je iemand inhuurt. Op deze manier tover je je bestaande toilet makkelijker om tot een modern toilet. Heb je geen idee hoe je je toilet moet inrichten? Lees de volgende tips!

Gebruik hangend toilet

Het is mogelijk om een luxe uitstraling te creëren in je toilet door er een hangend toilet in te plaatsen. Het ontwerp van dit toilet is modern. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen die geschikt zijn voor elk interieur. Dit toilet kan worden gebruikt als aanvulling op de andere onderdelen zoals wastafels of gootstenen. Wanneer je een groot toilet hebt, is het handig om zowel een staand toilet als een zittoilet te installeren.

Installeer luxe verlichting

Met de juiste verlichting kun je het toilet luxer maken. Je kunt kiezen uit verschillende soorten lampen zoals kristallen lampen of kroonluchters. Beide lampen hebben verbluffende effecten wanneer ze ’s nachts worden ingeschakeld. Kies voor dimbare verlichting zodat je de sfeer in je toilet kunt aanpassen.

Richt je toilet in met een luxueus accent

Wil je een luxe uitstraling creëren, gebruik dan geen standaard tegels. Je kunt een oude vloer vervangen door Portugese tegels of natuurstenen tegels. Als je liever een natuurstenen vloer gebruikt, moet je deze matchen met een natuurstenen wastafel. Vervolgens kun je ook de kranen, wastafel handgrepen en andere onderdelen vervangen. Gebruik voor deze onderdelen een mat zwarte of gouden kleur. Kies alleen voor het beste materiaal bij de inrichting van je toilet. Producten van de beste kwaliteit zien er niet alleen mooi uit, maar gaan ook langer mee. Dus, wil je een design toilet? Kies dan voor de juiste materialen, kleuren en onderdelen!

Je kan misschien ook genieten van: