Iedereen heeft wel spiegels in huis. Ze maken de ruimte groter, lichter en voegen sfeer toe aan de ruimte. Waar we voornamelijk veel spiegels ophangen in de badkamer en toilet, worden spiegels in de slaapkamer of woonkamer steeds populairder. Spiegels komen in veel ontwerpen en maten. Soms ben je op zoek naar een spiegel die groot genoeg is om een muur te bedekken of een lege hoek van de kamer op te vullen. Dan kun je kiezen voor een spiegel op maat. Dit soort spiegels kunnen in elk gewenst formaat worden gemaakt zodat ze perfect aansluiten bij jouw wensen.

Een spiegel met of zonder geslepen randen

Wanneer je kiest voor een op maat gemaakte spiegel heb je de keuze uit een spiegel met geslepen randen of zonder. Iedere spiegel die je besteld wordt standaard zonder afwerkingen geleverd. Wil je dus mooie geslepen randen om de spiegel? Dan kun je deze optie toevoegen bij het bestellen van jouw spiegel. Een spiegel met geslepen randen kun je zonder frame of lijst neerzetten voor een prachtige uitstraling. Kies je voor een spiegel zonder geslepen randen? Dan is het aan te raden om hier een mooie lijst of frame omheen te doen zodat het geheel mooi is afgewerkt.

Diverse formaten en vormen van spiegels

Iedereen heeft een eigen smaak en daarom kun je ook spiegels bestellen in diverse formaten en vormen. Kies je voor een vierkante, een ronde, een ovale of een rechthoekige spiegel? Doordat je zelf de formaten kunt bepalen stel je altijd een spiegel naar wens samen. Voor extra grote spiegels kun je een offerte aanvragen zodat je direct weet wat de prijs gaat zijn voor deze spiegels. Ook heb je de mogelijkheid om de spiegels te laten monteren. Kies je voor veiligheidsfolie? Dan zullen er geen glasscherven door de kamer heen vliegen wanneer de spiegel valt. Door deze extra opties kun je kiezen voor een spiegel die goed in de ruimte past en die aan al jouw wensen voldoet.

Je kan misschien ook genieten van: