Je loopt in je woning de trap dagelijks een paar keer op en af. Dan is het ook geen verrassing dat het na verloop van tijd nodig is om de bekleding van je trap te laten vervangen. Zijn de treden van je trap ontzettend versleten en is het niet meer verantwoord om hierop te blijven lopen? Dan is het zelfs het moment voor een complete traprenovatie. Je kunt kiezen uit verschillende materialen op basis van de gewenste look en jouw budget. In dit geval kunnen wij je absoluut pvc aanraden. Het materiaal heeft namelijk veel mogelijkheden en is ook nog eens zeer gunstig geprijsd. 

Isolerende werking 

Als je in een rijtjeshuis woont, hoor je vast wel eens het geluid van buren die de trap oplopen. De muren zijn niet in elke woning even dik, dus dit geluid kan best storend zijn. Met pvc voorkom jij in ieder geval dat jij geen dreunend of krakend geluid produceert wanneer je de trap oploopt. Dat is ook nog eens heel erg prettig voor het hele gezin wanneer er iemand ligt te slapen en iemand toch nog even op de andere verdieping moet zijn. 

Passend bij elk interieur 

Bij pvc ben je overigens niet gebonden aan een bepaalde kleur. Dit materiaal wordt tegenwoordig in zoveel verschillende soorten tinten geproduceerd, dat er altijd wel een variant is die bij de rest van je interieur past. Zo is het zelfs mogelijk om een complete houtlook te imiteren, zodat het lijkt alsof de treden van massief hout zijn. Maar je kan natuurlijk ook kiezen om de industriële look toe te voegen aan je interieur met pvc in betonlook of met een leermotief. 

Makkelijk te onderhouden 

Aan een pvc trap laten maken zitten naast het bovengenoemde nog meer voordelen. Het materiaal is door zijn eigenschappen goed bestand tegen vocht. Wanneer er water gemorst is op de treden kan dit zo weer verwijderd worden, zonder dat het materiaal hierdoor gaat slijten. Ook wat betreft het onderhoud van pvc ben je weinig tot geen tijd kwijt. Stofzuigen en eventueel de treden afnemen met een vochtige doek met wat schoonmaakmiddel is voldoende. 

Je kan misschien ook genieten van: