Problemen met een slot gebeuren altijd op een moment dat het niet uitkomt. Of het nu gaat om een afgebroken of een vergeten sleutel of een inbraak, het is belangrijk om uw slotenmaker te kunnen bereiken. Als duidelijk is wat er moet gebeuren wordt er vooraf een prijs bepaald. Ieder slot is weer anders en ieder merk slot heeft zijn prijskaartje. Verder worden er ‘s avonds of in het weekend weer andere tarieven gerekend, maar voordat er wordt begonnen met het werk is dat allemaal duidelijk. Niets is prettiger dan transparant de zaken te kunnen doen.

Uw slotenmaker voor ieder slotprobleem

Zomaar een slot proberen open te flipperen met een bankpas is niet aan te raden. De kans is groot dat de kaart onherstelbaar beschadigd en het slot toch niet open wil gaan. Met een kapotte bankpas ben je dan nog verder van huis. Een slot vervangen hoeft niet lang te duren. Bij Vosselaar slotenmaker werken bekwame vakmensen en die krijgen sloten open zonder verdere schade te maken. Slotenmaker is een oud beroep en ook hier geldt een stuk vakmanschap.

Sloten vervangen en de juiste afmetingen

Er hoeft niet altijd iets aan de hand te zijn met het slot. Ook kan het zijn dat het gewoon tijd is dat de sloten moeten worden vervangen. Slotenmaker is een beroep waarbij men up to date is van de laatste ontwikkelingen. Sloten, materialen en sleutels zijn verbeterd om alles nog beter en gemakkelijker te kunnen beveiligen. De slotenmaker zorgt ervoor dat de nieuwe sloten keurig worden gemonteerd. Materialen hebben ieder hun eigen garantie en het is prettig dat uw slotenmaker dat kan uitleggen.

Duidelijke prijs, vertrouwd en altijd in de buurt

Het slot van een deur is één van de meest gebruikte onderdelen van een woning. Een slot moet weer en wind kunnen weerstaan. De ene keer wordt een deur voorzichtig gesloten en de andere keer waait die bijvoorbeeld door de tocht met een klap dicht. De slotenmaker is gelukkig niet iedere dag nodig, maar is wel onmisbaar. Het is absoluut handig om het telefoonnummer van uw slotenmaker op te schrijven of op te slaan want er zijn altijd onvoorziene omstandigheden.

Je kan misschien ook genieten van: