Wanneer je een vernieuwing wil van je woning of je net een woning hebt gekocht en nog een vloer moet aanleggen dan is het vaak lastig want wat ga je kiezen? Er zijn namelijk erg veel opties denk hierbij aan tapijt, laminaat, tegels, houten vloer maar je kan ook kiezen om een gietvloer in je woning aan te laten leggen.

Een gietvloer is namelijk erg duurzaam en je hebt er veel mogelijkheden in qua look. De duurzaamheid van de gietvloer komt weg vanwege het feit dat deze niet makkelijk krast in tegenstelling tot vele soorten laminaat daarnaast zal je bij laminaat of tapijt al snel problemen krijgen wanneer er vocht op komt en dit is niet het geval bij een gietvloer. De reden dat een gietvloer goed tegen vocht kan is dat het naadloos wordt gelegd en vocht dus de kans niet krijgt om ertussen te komen. Een giet vloer is dus ook een uitstekende vloer voor een vochtige ruimte zoals een badkamer.

Het uiterlijk van een gietvloer is ook een groot voordeel want je kan deze vloer in veel verschillende designs krijgen waardoor je de vloer met iedere look kan combineren. De vloer kan een moderne look krijgen maar je kan hem ook een echte authentieke uitstraling geven.

Voor de mensen die houden van hygi├źne in de woning is de gietvloer ook perfect omdat hij gemakkelijk te reinigen is en goed tegen vocht kan. Nog een pluspunt is dat de vloer naadloos is en er dus geen vuil en stof in kleine kiertjes kan komen. Wanneer je de vloer dus dweilt zal je geen vuil in kiertjes of naadjes kunnen drukken maar zal de vloer echt goed gereinigd zijn. Dit is dan ook voor vele mensen een groot voordeel van het hebben van een gietvloer.

Je kan misschien ook genieten van: